Recenze na dětské žabky a pantofle
Dětské žabky a pantofle podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dětské žabky a pantofle podle nejoblíbenějších výrobců.
Pěkné gumové nazouváčky k bazénu, vnučce se moc líbí
Vše v pořádku.
Pantofle na doma, měkké, pohodlné, vkusné, hygienické. Lze i k bazénu či na zahradu.
Nevím, zda půjde vyměnit baterie.
Kvalitní výrobek, kupujeme pravidelně. Jen dle dosavadních zkušeností, kupujeme o číslo větší velikost. Barva odpovídá.
Nakupujeme v tomto obchodě pravidelně, výrobky jsou kavalitní.
Jsou perfektní, syn si je velmi pochvaluje
Konečně velikost crocsu, která alespoň trochu odpovida, doma už máme troje a vždy jsou obrovské a vůbec neodpovídá velikost, z Lidlu jsou ok, dá se v nich chodit, ale stejně se mi zdají malinko vetsi
Jsou krásné, barevně odpovídají. Jen teda bio pantofle jsou většinou s podporou klenby, u těchto to není, nejsou ani tvarované. Ale dceři se líbí, dobře jí sedí.
Nazouváky splňují funkci, velikost i vzhled odpovídá. Cena je velmi příznivá, trvanlivost ověří až čas.
koupeno dceři, ale malé :-(. Velikost neodpovídá. Lepší je objednat o cca 2 čísla větší.
boty byly původně koupeny pro mě (mám velikost 38-39). Bohužel velikost 39 je mi malá. Přenecháno dceři. Té sedí a je s nimi spokojená. Doporučuji kupovat o cca 2 čísla větší.
Boty jsme nekoupili, proto nemůžu hodnotit.
Přidáno: 26. července 2022
(naposledy upraveno 26. července 2022)
Zakoupeno v Sportisimo
Dobrý provedení,šité na nízký nárt,